Hosted by Putfile.com

Shoppingfixerad, USA-galen, Disneyfan, pengargirig och Los Angeles boende om ett år!

måndag, juli 24, 2006

The Hills!

Min absoluta nya favorit serie är Laguna Beach "spin-off" serien The Hills. Slår vad om att det finns några andra tjejer i Sverige som gillar Laguna Beach lika mycket som jag. Finns det något roligare än bitchiga tjejer?! Och som mitt mål alltid har varit att flytta till Kalifornien så är det extra roligt att det utspelar sig just där.

The Hills är iallafall Lauren Conrads från LB nya reality serie. Det handlar om hennes stora flytt till L.A. för att gå på modeskolan FIDM och hennes "internship" på Teen Vogue. Med sig har hon tre andra tjejer som har massa olika mål med sitt liv i L.A. Perfekt serie för alla som älskar mode och Kalifornien! Man får se massor från coola Los Angeles klubbar.

Lauren är en av tjejernas liv jag beundrar allra mest! Hon går på en av de bästa "fashion" skolorna i L.A., hon har fått internship på Teen Vogue (vem skulle inte betala för att få det?), hon bor i en underbar lägenhet och åker runt i L.A. i en dösnygg svart cab och har massa fina kläder! Allt är säkert betalat av MTV, men väldigt avundsjuk ändå! Tyvärr så är hon nu ihop med det där puckot Jason igen och deras bråk får man se mycket av! Helt säker på att han går på lite "pulver".

Sen har vi Heidi som är Laurens rumskamrat. Hon är inte inte den smartaste precis och antingen så hatar eller älskar man henne. Jag är med i hata gruppen.
Här är en konversation hon hade med en lärare på skolan hon och Lauren går på:

Teacher: "How would you characterize yourself as a high school student?"
Heidi: I never learn anything! I never went to school! I never did anything! I just went, like, shopping and hanged out, went out. So....."
Teacher: "Have you looked at the curriculum?"
Heidi: "No"
Teacher: "You haven´t?"
Heidi: "No"
Teacher: "Oh, well. Let me ask you this. What are your goals?"
Heidi: "I wanna do PR. That´s, like, my ultimate goal. I wanna be, like, the fun party PR girl in LA, type of thing! I kinda like, more the fun party scene."
Teacher: "Well it usually takes someone being in the industry for a very long time to land on the fun type of "I wanna organize a party" position."
Heidi: "Really?? It´s not, like, right away?? You don´t get to do that??"
Teacher: "Noooo"

Helt sjukt va?? Roligt är det iallfall. Mer av Heidis dumma upptåg kan du se i varje avsnitt av The Hills.

Sen finns det två tjejer till men de är mer för utfyllnad. Så alla ni som älskar Laguna Beach måste bara lära er att ladda ner för denna serie kommer inte till Sverige förs om ett bra tag. Annars kan man alltid gå in och kolla på Overdrive på mtv.com De har små klipp från serien, intervjuer etc.

Liten nyhet är att en nu säsong av Laguna Beach börjar den 16 augusti. Yippiie!

6 Comments:

At 1:47 em, Anonymous Anonym said...

Dina små disneyfigurer är helt underbara. Var har du hittat dem?

Jag har inte sett serien du bloggade om, men jag kanske borde? Gillar mode och LA. När flyttar du dit och varför (döhh) förresten?

 
At 2:49 fm, Anonymous Anonym said...

Jag älskar Laguna Beach och vill se The Hills också!

 
At 3:17 em, Anonymous Anonym said...

Ååååhhhhhh vad roligt!! Hahaha! Jag sitter bänkad såfort det kommer ett LB avsnitt! Äölskar det verkligen, så sjukt kul!

ska så ladda ner serien

 
At 1:42 fm, Blogger le fashion said...

i like your blog!

 
At 1:03 fm, Anonymous Anonym said...

Du uppdaterar inte särskilt ofta va...

 
At 2:59 em, Anonymous Anonym said...

Synd att du slutat blogga. Gillade verkligen din blogg.

 

Skicka en kommentar

<< Home